Installasjon av Velux takvinduer

Takvinduer i loft og skråtak gjør boligen din mer attraktiv, og slipper inn lys og luft som bedrer livskvaliteten.

Velux er en av markedets ledende takvinduprodusenter. Vinduene er innovative, miljøeffektive samt stilrene og passer inn i et hvert hjem.

Dårlig luftkvalitet har stor innvirkning på vår velvære, og mange ting vi gjør i boligen vår daglig er med på å skape dårlig luft. Matlaging med stekeos, dusjing og soving er alle faktorer som gjør at kvaliteten på luften forringes.


Velux har elektriske vinduer med forhåndsinnstilte ventilasjonsprogrammer som gir deg automatisk lufting. Vinduene styres fra en kontrollpad, og passer utmerket om du ønsker et hus som tar vare på deg, og på seg selv. Fåes både som solcelledrevne og elektriske. Velux Integra-vinduene passer for deg som ønsker å forhåndsinnstille luftingen når man sover, er på ferie med mer. Du kan stille inn solskjermingen til å lukke seg på kvelden, og åpne seg igjen når du må opp om morgenen, og bruke sollyset som en naturlig vekkerklokke.

Et vindu for enhver smak

Vi har installert Velux-takvinduer i en rekke år for kunder i Oslo, Akershus og Nedre Romerike. Vi er godt kjent med produktet og kan rådgi deg ut ifra din bolig og dine behov. Det finnes en rekke forskjellige vinduer til forskjellige behov.

  • Basis - manuelle takvinduer med midt- eller topphengsel
  • Velux ekstra - vinduer for tøffe værforhold
  • Komfort - Velux integra, vinduer med elektriskstyring og forhåndsprogrammering

Takvinduer har flere bruksområder enn man kanskje tenker på. Man kan søke om å få et takvindu godkjent som rømningsvei, for maksimal branntrygghet. Takvinduene kan åpnes helt, og brukes som adkomst til altan eller terrasse. Flere takvinduer i kombinasjon kan oppleves som et helt åpent glasstak, men som er mer funksjonelt da det kan åpnes og lukkes etter behov. Gir et lyst rom med luftig romfølelse.

Velux leverer også spesialvinduer etter behov som for eksempel håndverkerutgang, rømningsvindu, passivhusvindu og røykventilasjonsvindu.

Ta kontakt med oss i Mesterservice om du ønsker hjelp og installasjon av takvinduer. Vi har kunder i Oslo, Akershus og Nedre Romerike.