Nybygg

Vi i Mesterservice bygger nybygg ut ifra deres ønsker når det kommer til design og funksjonalitet. Vi setter opp alle typer nybygg, små og store hus og hytter samt tilbygg.

Ønsker du å bygge en egen bolig? Vi har sentral godkjenning som betyr at vi mestrer ansvar for søknader, prosjektering, utførelse og nøye gjennomgang av prosjekt og tiltak som krever byggetillatelse.

Vi i Mesterservice har levert produkter vi har vært stolte av i 20 år, og har lang erfaring som håndverkere. Om du trenger dyktige tømrere i Oslo, Akershus og Nedre Romerike, er vi det rette valget.

Vi har sentral godkjenning og ansvarsrett

Som utbygger står vi ansvarlige for at ditt nybygg blir oppført i henhold til gjeldende lovverk. Vi har sentral godkjenning, ansvarsrett, byggeleder og mesterbrev. Vi utfører alt innen snekker- og tømrer arbeid, blant annet:

Vi har yrkesstolthet, og leverer et produkt du kan være stolt av, til avtalt tid. Ønsker du en helt ny bolig, hvor du får være involvert i byggeprosessen hjelper vi deg gjerne. Vi er tre dyktige håndverkere med lang erfaring og kompetanse i faget. Besøk vårt galleri for å se oppdrag vi har utført.

Ta kontakt om du har spørsmål rundt tjenester vi kan utføre, eller befaring for nybygg i Oslo, Akershus og Nedre Romerike.