Rehabilitering av hus

Mange eldre boliger i dag når ikke opp til dagens krav om varmeisolasjon, ventilasjon og oppvarming. Også elektriske anlegg og sanitære rør kan være utdatert. Mange velger å rehabilitere boligen for en bedre levestandard. Boligen blir samtidig mer energieffektiv, som er med på å kutte kostnader til blant annet oppvarmning.

Mange gamle hus har dårlig isolasjon, og varmen stiger ut gjennom treverk og vinduer. I tillegg til å utføre snekker- og håndverker tjenester installerer vi også Velux-takvinduer, som holder på varmen samtidig som lufting gjør inneklimaet bedre.

Det viktigste når man skal rehabilitere et eldre bygg er å etterisolere vegger og gulv for bedre komfort. Men ikke alt som er slitt trengs å byttes, og våre erfarne håndverkere rådgir deg i hvor omfattende jobben trenger å være.

En ansvarlig håndverker

Vi har ansvarsrett, sentralgodkjenning, byggeleder og mesterbrev. Vi er ansvarlige og sørger for at jobben vi utfører er etter alle lover og forskrifter. Vi sørger også for at din bolig eller bygg følger dagens standarder og forskrifter. Vi kan rådgi deg slik at din bolig er trygg og kan gi deg optimal levekomfort.

Vår erfaring innen påbygg, nybygg og rehabilitering vil komme deg som kunde til gode. Vi har kunder over hele Oslo, Akershus og Nedre Romerike.


Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om rehabilitering av bolig.