Vi utbedrer vannskader

Vannskader er uforutsigbart og kan bli meget kostbart. Det viktigste er at uerstattelige minner ikke går tapt, resten kan man alltids gjøre noe med. Mesterservice har 20 års erfaring innen tømrerfaget, og kan utbedre alle type skaper. Vi bytter ut ødelagt treverk, og sørger for å få boligen tilbake i sin opprinnelige stand.

Forebygging kan forhindre kostbare skader

Vi anbefaler alle å forsøke å forebygge vannskader, en del av dette er å sørge for at alle beboere vet hvor hovedstoppekranen er, samt stenge denne når man er på reise. Mange installerer også en vannstopper for å sikre boligen mot alvorlige vannskader.

Om du trenger dyktige håndverkere som kan fikse din bolig etter en vannskade, ta gjerne kontakt. Vi hjelper kunder i hele Oslo, Akershus og Nedre Romerike.

Vi i Mesterservice har levert produkter vi har vært stolte av i 20 år, og har lang erfaring som håndverkere.

Vi har sentral godkjenning og ansvarsrett

Vi har sentral godkjenning, ansvarsrett, byggeleder og mesterbrev. Vi utfører alt innen snekker- og tømrer arbeid, blant annet:

Vi leverer et produkt du kan være stolt av, til avtalt tid. Ønsker du en helt ny bolig, påbygg, tilbygg eller rehabilitering hvor du får være involvert i byggeprosessen hjelper vi deg gjerne. Vi er tre dyktige håndverkere med lang erfaring og kompetanse i faget. Besøk vårt galleri for å se oppdrag vi har utført.

Ta kontakt om du har spørsmål rundt tjenester vi kan utføre, eller befaring for nybygg i Oslo, Akershus og Nedre Romerike.